XTERRA TRÆNING PÅ MØN & SYDSJÆLLAND I UGE 8

Igen i denne uge er der XTERRA Træning på programmet. Selvom XTERRA Duathlon Viborg løber af stablen søndag den 25. februar, så er der fortsat XTERRA Træning et andet sted i landet.

XTERRA TRÆNING MØN & SYDSJÆLLAND
Det sted i landet er netop hos XTERRA Træning Møn & Sydsjælland, og det finder faktisk sted lige præcis på den lokation, hvor hovedstævnet XTERRA Denmark Møns Klint afholdes, nemlig GeoCenter Møns Klint. Sikke en fed weekend det var tilbage i september sidste år. Denne søndag glæder Michael Jørgensen og Maria Kring Jørgensen sig meget til at tage imod jer til en fed omgang træning.

Praktisk:

● Hvor: GeoCenter Møns Klint, Stengårdsvej 8, 4791 Borre
● Hvornår: 25. februar kl. 9.30 – 11.30.

Husk det gode og varme tøj, da vejrudsigterne lover nogle koldere temperaturer.

Tilmeld dig Facebook-eventet her. Det er som altid gratis at deltage. Husk at melde dig ind i gruppen her før du kan tilmelde dig Facebook-eventet.

GOD TRÆNING OG HUSK AT BRUG #XTERRANORDIC
Vi vil super gerne se, hvordan træninger er og høre fra jer. Husk derfor at tag jeres billeder med #xterranordic, så kan det være, at det er dit billede vi reposter. Der er nu 3.000 opslag med #xterranordic! Keep it going! Og god træning derude.

Og husk, at det bestemt ikke er slut med XTERRA Træning efter denne weekend. Der vil løbende gennem året være XTERRA Træning hele landet rundt, og de vil blive lagt på siden her, når detaljerne er kommet nærmere.

Visninger: 23