BLIV EN DEL AF XTERRA TEAMET

Hos XTERRA NORDIC elsker vi at lave off-road events og vi har specialiseret os i at give alle XTERRA atleter en unik oplevelse, når de deltager i vores events.

Men et XTERRA stævne kan ikke lade sig gøre, uden de mange seje hjælpere der giver en hånd med, når der skal prøves kræfter af i trail sporet. Derfor sætter vi stor pris på, at få hjælp fra klubber, foreninger og enkeltpersoner og vi lover til gengæld en fed oplevelse, når man er en del af XTERRA teamet.

Hjælpernes typiske opgaver vil blandt andet være som vejvisere på MTB- og løberuter, officials i skiftezonen, hjælpe til ved væskedepoter og forplejning og meget mere.

Til et XTERRA event er den gode stemning rigtig vigtig og selvom de benhårde XTERRA atleter på alle niveauer selv sørger for fed stemning langt hen ad vejen, betyder det lige så meget, med god opbakning fra hjælpere, vejvisere og officials på ruten.

Som en del af XTERRA teamet til vores events, får du en sjov oplevelse på første række, til et ægte off-road stævne, med mudder, sved og krampe – og selvfølgelig fantastisk natur.

Har du lyst til at være med på XTERRA teamet til et stævne, så kontakt os endelig – det sætter vi stor pris på og det gør atleterne også!
Jeg vil gerne være en del af XTERRA Teamet til følgende events: