SUUNTO NY TIMING PARTNER

XTERRA handler om at udforske den smukke natur, få sved på panden og komme hjem med en fed offroad oplevelse udover det sædvanlige. Og vi søger partnere med det samme DNA. Derfor er det med stor glæde, at vi kan offentliggøre vores nye Timing Partner, som er ingen mindre end Suunto.

For over 80 år siden opstod Suunto i Finland. Siden da har Suunto været i spidsen med innovative produkter, der dagligt bliver testet og anvendt i de hårdeste afkroge af verden; ligesom i seje XTERRA Warriors gennemfører offroad multisport i de smukkeste og mest barske afkroge af naturen her i de nordiske lande.

XTERRA handler også om at udforske, og vi glæder os til et partnerskab, hvor vores DNA stemmer så godt overens med en partner som Suunto.

Og det er Suunto enige i med deres officielle udtalelse om samarbejdet:

“Hos Suunto ser vi et stort potentiale i XTERRA Nordic, hvorfor vi har valgt at indgå et samarbejde med henblik på fælles udvikling. Vores produkter er som skræddersyet til XTERRA-konceptet, omend man er i vandet, på cyklen eller i trail-terrænet. Vi glæder os meget til at se en masse glade XTERRA-deltagere ude i det danske land!”

KONKURRENCE – VIND ET SUUNTO UR
Du kan nu blive den heldige person, der får lov at udforske med et Suunto produkt. Vind et Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro ur til en værdi af 4.100 kr. Hop med det samme ind på XTERRA Nordic på Facebook her og vær med i konkurrencen.

Svar i kommentar-feltet på Facebook på: HVAD ER XTERRA FOR DIG?

Konkurrencen slutter torsdag den 17. maj kl. 12.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket.

Tag og del gerne konkurrencen fra Facebook med dine venner, så de også har muligheden for at udforske med Suunto, evt. allerede til XTERRA Aarhus 2018 den 9-10. juni.

UDFORSK OG OPLEV MED SUUNTO
Ikke blot er Suunto’s DNA helt i top. Det er deres produkter og platforme også. Vi vil i løbet af sæsonen bruge både deres produkter og platforme til at give jer deltagere nyttig information forud for sommerens stævner. Oplev og opdag med Suunto her.

Visninger: 163