SE RUTER OG DELTAGER INFORMATION TIL XTERRA DUATHLON HEDELAND 2018

De kolde vintermåneder er ovre, men vinteren har varet godt ind i foråret nu. Men endelig ser det ud til at være ovre, når det er tid til XTERRA Duathlon Hedeland søndag den 8. april. Find her Deltager Information og ruterne til weekendens stævne.

SE DELTAGER INFORMATION HER OG FÅ SVAR PÅ ALLE SPØRGSMÅL
Hvad er tidsprogrammet? Er der toiletter? Hvornår skal jeg checke min cykel ind, og hvad skal jeg have styr på med min cykel? Er der præmier? Er der noget forplejning? Hvor kan jeg ligge min bagage? Osv…

Alle de spørgsmål kan du få svar på i Deltager Informationen til XTERRA Duathlon Hedeland. Det er obligatorisk for alle deltagere at læse den igennem.

Find Deltager Informationen her.

SE DE FEDE RUTER OG GØR DIG KLAR
Sidste afdeling i Gribskov bød på udfordrende forhold, mens vejret ser ud til at blive bedre i Blåbjerg. Og med de ruter, så er der i sandhed grund til at se frem til weekenden. Blåbjerg skiller sig ud med en god portion højdemeter, en masse singletrack og sjove tekniske passager. Terrænet er som skabt til off-road duathlon og byder på en MTB-rute og en løberute, som er perfekt til at teste det sidste af grundformen af, før foråret for alvor får fat. Her er det vinterformen, der sættes på prøve og teknikken, der skal finpudses, når plantagen og det unikke terræn skal udforskes.

En stor del af MTB-ruten er singletrack og den byder på flere tekniske passager, som dog ikke er sværere end at alle kan være med. Højdemeterne på ruten betyder, at det er formen som er afgørende og samtidig er teknikken dog lige så vigtig. Løberuten er på singletrack næsten hele vejen og går bl.a. op på toppen af Danmarks højeste klit i 64 meters højde.

Som noget helt nyt i år er Lang Duathlon ekstra lang i Blåbjerg. Det starter med 10 km trailløb, dernæst 50 km MTB og til sidst 5 km trailløb. Løberuten er 5 km lang, og der løbes 2 omgange på første løbetur, og 1 omgang på anden løbetur. MTB-ruten er 10 km lang, og der skal køres 5 omgange.

Ruterne til Kort Duathlon og Lang Duathlon er de samme. Kort Duathlon skal løbe 1 omgang på 2,5 km, hvorefter der skal cykles 1 omgang af 10km MTB, og til sidst skal der løbes 1 omgang igen på 2,5km løberuten. Lang Duathlon er på de samme ruter, men her skal der løbes 2 omgange først på 2,5km MTB ruten, cykles 2 omgange af 10km MTB, og til sidst løbes 2 omgange igen på 2,5km cykelruten.

Få overblikket her:

SALOMON Løberute 2,5 km

 

SPECIALIZED MTB Cykelrute 10 km

 

Stævneplads

Klik på ruterne nedenunder, og en ny fane vil blive åbnet, hvor du kan se og downloade ruterne.

LANG DUATHLON

5 km Salomon løberute (2 omgange)
20 km Specialized MTB cykelrute (2 omgange)

Første og sidste løbetur er på den samme rute.

KORT DUATHLON

2,5 km Salomon løberute (1 omgang)
10 km Specialized MTB cykelrute (1 omgang)

Også her er første og sidste løbetur på den samme rute.

FÅ SVAR PÅ YDERLIGERE SPØRGSMÅL
Vi håber at have besvaret alle dine spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på info@xterranordic.com, og vi vil svare hurtigst muligt. Vi værdsætter, at i skriver til os i god tid, da svartiden i dagene op til stævnet kan være længere.

Husk at du kan “like” vores Facebook-event og få updates løbende herinde. Klik her og se nærmere.

Visninger: 213