SE RUTER OG DELTAGER INFORMATION TIL XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 2018

Så er det tid til endnu en afdeling af XTERRA Duathlon Serien i Jylland, nemlig i Blåbjerg til den 3. afdeling. Det sker den 25. marts. Læs mere her, hvor du kan finde Deltager Informationen, samt finde kort og links over samtlige ruter.

SE DELTAGER INFORMATION HER OG FÅ SVAR PÅ ALLE SPØRGSMÅL
Hvad er tidsprogrammet? Er der toiletter? Hvornår skal jeg checke min cykel ind, og hvad skal jeg have styr på med min cykel? Er der præmier? Er der noget forplejning? Hvor kan jeg ligge min bagage? Osv…

Alle de spørgsmål kan du få svar på i Deltager Informationen til XTERRA Duathlon Blåbjerg. Det er obligatorisk for alle deltagere at læse den igennem.

Find Deltager Informationen her.

SE DE FEDE RUTER OG GØR DIG KLAR
Sidste afdeling i Gribskov bød på udfordrende forhold, mens vejret ser ud til at blive bedre i Blåbjerg. Og med de ruter, så er der i sandhed grund til at se frem til weekenden. Blåbjerg skiller sig ud med en god portion højdemeter, en masse singletrack og sjove tekniske passager. Terrænet er som skabt til off-road duathlon og byder på en MTB-rute og en løberute, som er perfekt til at teste det sidste af grundformen af, før foråret for alvor får fat. Her er det vinterformen, der sættes på prøve og teknikken, der skal finpudses, når plantagen og det unikke terræn skal udforskes.

En stor del af MTB-ruten er singletrack og den byder på flere tekniske passager, som dog ikke er sværere end at alle kan være med. Højdemeterne på ruten betyder, at det er formen som er afgørende og samtidig er teknikken dog lige så vigtig. Løberuten er på singletrack næsten hele vejen og går bl.a. op på toppen af Danmarks højeste klit i 64 meters højde.

Som noget helt nyt i år er Lang Duathlon ekstra lang i Blåbjerg. Det starter med 10 km trailløb, dernæst 50 km MTB og til sidst 5 km trailløb. Løberuten er 5 km lang, og der løbes 2 omgange på første løbetur, og 1 omgang på anden løbetur. MTB-ruten er 10 km lang, og der skal køres 5 omgange.

Kort Duathlon er som til de tidligere afdelinger. Nemlig 2,5 km løb på 1 omgang, efterfulgt af 1 omgang på 10 km MTB-ruten, og til sidst 2,5 km løb igen, hvor det også er 1 omgang.

Få overblikket her:

Klik på ruterne nedenunder, og en ny fane vil blive åbnet, hvor du kan se og downloade ruterne.

LANG DUATHLON

5 km Salomon løberute
50 km Specialized cykelrute (5 omgange)

Første og sidste løbetur er den samme rute, bare 2 omgange på første løbetur og 1 omgang til sidst.

KORT DUATHLON

2,5 km Salomon løberute
10 km Specialized cykelrute

Her er første og sidste løbetur den samme rute.

FÅ SVAR PÅ YDERLIGERE SPØRGSMÅL
Vi håber at have besvaret alle dine spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på info@xterranordic.com, og vi vil svare hurtigst muligt. Vi værdsætter, at i skriver til os i god tid, da svartiden i dagene op til stævnet kan være længere.

Husk at du kan “like” vores Facebook-event og få updates løbende herinde. Klik her og se nærmere.

Visninger:187