SCANDIC AARHUS OFFICIEL OVERNATNINGSPARTNER

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Scandic Aarhus som Officiel Overnatningspartner til XTERRA Denmark Aarhus 2019.

XTERRA Aarhus er i 2019 blevet til et stævne af international karakter, og dermed blevet omdøbt til XTERRA Denmark Aarhus 2019. Det betyder, at interessen for stævnet er stor – både i Danmark – men også i udlandet. Der kommer både atleter fra udlandet på amatør-niveau (Age Group), der kæmper efter en 1. plads i deres aldersgruppe og dermed et slot til XTERRA VM på Hawaii i oktober. Der kommer også mange, der vil opleve fantastiske Aarhus, og laver en såkaldt “race-cation”. De har hørt godt om XTERRA stævnerne i Norden, og elsker naturen heroppe. Det skal opleves. Og til sidst, så kommer der et internationalt professionelt felt, der vil kæmpe om en samlet præmiesum på hele 7.500 dollars, altså ca. 50.000 kr.

Og så møder danskerne talstærkt op, og viser at Danmark i sandhed er et land fuld af mennesker, der kan bryde grænser, udfordre sig selv og gennemgøre en XTERRA. Til sammen er XTERRA Denmark Aarhus lig med Europas største offroad triathlon.

BOOK OVERNATNING HOS SCANDIC AARHUS OG OPNÅ FORDELE
Leder du efter overnatning, der giver dig den fulde oplevelse i forbindelse med din deltagelse til XTERRA Denmark Aarhus 2019, så behøves du ikke lede længe. Med Scandic Aarhus indgås der er samarbejde, der giver værdi til deltagerne til XTERRA Denmark Aarhus 2019. Således får alle deltagere 20% rabat på deres overnatning ved Scandic Hoteller i Aarhus. Og med deres 3 lokationer, mange forskellige værelser, og lækre restauranter er der noget for alle.

Scandic har tre hoteller i Aarhus, og et fjerde på vej som åbner i 2023 på Aarhus Ø. Scandic i Aarhus byder på beliggenhed i hjertet af Aarhus, gastronomiske madoplevelser, og hoteller der omfavner hele familien. Hver dag arbejder vores ansatte med ét fælles mål for øje; nemlig at sikre gæsten en unik hoteloplevelse som giver vores gæster lyst til at komme igen. Som nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, socialt ansvarlighed og tilgængelighed“.

Book som deltager og få en god oplevelse til XTERRA Denmark Aarhus 2019.

SCANDIC AARHUS BYDER VELKOMMEN TIL AARHUS
Vi er rigtig glade at være en del af XTERRA. At XTERRA formår at samle folk fra flere steder i verden til Europas største offroad triathlon i Aarhus, synes vi er fantastisk og vi er meget stolte af at være en del af eventet. Eventet henvender sig til alle, uanset ambitionsniveauet, og vi elsker denne inkluderende tankegang“, siger Sarah Evar fra Scandic Aarhus.

KONKURRENCE – VIND MORGENMAD FOR 2 PERSONER
Med offentliggørelsen af samarbejdet udloddes der en konkurrence om et styk morgenmad for 2 personer på et valgfrit Scandic Hotel i Danmark. Hop ind på Facebook her og svar i kommentarerne, hvem du vil nyde en morgenmad med.

BOOK OVERNATNING
Som deltager vil du modtage en mail med de 20% rabat som du kan bruge på din overnatning i forbindelse med XTERRA Denmark Aarhus 2019. Rabatten gælder på alle tre Scandic Hoteller i Aarhus.

Visninger: 202