NYHED: TILMELDING TIL SPRINT OG DUATHLON I AARHUS ER ÅBEN

Så er der en nyhed, som mange nok har ventet på. Indtil videre har der kun været åbent til Triathlon til XTERRA Aarhus den 16. juni 2019.

Men NU er der åbent for tilmeldingen til Sprint og Duathlon. Ønsker du altså at prøve kræfter med XTERRA og offroad-verdenen, men synes du at den klassiske distance er lidt for lang, eller vil du bare gerne give den mere gas? Så er det nu du skal slå til.

I år samles hele festen om søndagen den 16. juni 2019. Dagen starter kl. 9.00 med Sprint og Duathlon, og senere kl. 12.00 går starten på Triathlon. Det bliver den vildeste dag til et af de største og fedeste XTERRA stævner i verden. Med flere udsolgte distancer de seneste år ser vi frem til endnu et brag af en offroad-fest, når Moesgaard Strand forvandles til offroad-paradis.

KOM MED TIL SPRINT
Igen i år vil der være en kortere distance, nemlig Sprint. Er du relativt ny i gamet, så er det distancen for dig, der vil kaste dig ud i offroad-verdenen. Men tro os – også de hurtige kan få en udfordring, og give den fuld gas. Igen – alle kan være med. Sprint-distancen vil i år være placeret om søndagen sammen med de andre distancer, og starten vil finde sted om formiddagen.

Du vil opleve meget fra de samme ruter som på Triathlon, bare kortere. Starten er med 375m svømning ved Moesgaard Strand, efterfulgt af 20 km fed MTB cykling i skovene omkring Moesgaard Strand. Til slut løbes 1 omgang af 5 km trailløb nord for Moesgaard Strand, inden du velfortjent kan krydse målstregen. Løbet vil være en blanding af singletrack, grusstier, løb i skovbunden og langs stranden.

Distance: 375m svømning – 20 km MTB – 5 km trailløb

GÅ AMOK MED LØB OG CYKLING
Er du mere til løb og cykling, så har vi også distancen til dig. Udfordre dig selv på Duathlon. Starten går fra Moesgaard Strand med 5 km trailløb nord for Moesgaard Strand med en blanding af løb på singletrack, grusstier, i skovbunden og langs stranden. Herefter er det igennem skiftezonen ved stævnepladsen og ud på de 20 km MTB i Marselisborg Skov og Fløjstrup Skov. Her finder du en god mix af singletrack og grusstier, hvor de fleste kan være med, men også de erfarne bliver udfordret på fysikken og intensiteten. Til slut løber du endnu en omgang på 5 km trailløb inden du velfortjent kan krydse målstregen.

Distance: 5 km trailløb – 20 km MTB – 5 km trailløb

TILMELD DIG NU PÅ BLACK FRIDAY OG SPAR
Der er begrænsede pladser til salg på Sprint og Duathlon. Faktisk KUN 100 pladser til hver distance.

Og de første 50 tilmeldte på Sprint og Duathlon kan få billetten til en rigtig skarp pris. Tilmeld dig hurtigt og spar 100 kr.

XTERRA Sprint
Kr. 449,- (til de første 50 deltagere) – eksklusivt på Black Friday den 23. november
Kr. 549,- (efter de første 50 deltagere)

Antal billetter til salg: 100 stk.

Tilmeld dig Sprint her.

XTERRA Duathlon
Kr. 399,- (til de første 50 deltagere) – eksklusivt på Black Friday den 23. november
Kr. 499,- (efter de første 50 deltagere)

Antal billetter til salg: 100 stk.

Tilmeld dig Duathlon her.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG
Husk – du kan stadig tilmelde dig den klassiske Triathlon-distance til XTERRA Aarhus. Og der er igen i år også mulighed for at gennemføre Triathlon-distancen som Stafet, hvor du kan deltage på et hold bestående af 2-3 personer.

Læs meget mere om event på Sportstiming eller her på vores hjemmeside.

Du er også altid velkommen til at skrive til os på info@xterranordic.com, hvis du har nogle spørgsmål.