KOM TIL XTERRA TRÆNING HELE 5 STEDER I LANDET I UGE 7

Vi har nogle af de mest fantastiske XTERRA ambassadører rundt omkring i hele landet. Og de er klar til at dele ud af deres viden, og lave nogle fede XTERRA træninger for jer, så i er klar til stævnerne og får en fed dag med andre, der har samme passion. I denne weekend er der XTERRA Træning hele 5 steder rundt omkring i landet. Se detaljerne her.

XTERRA TRÆNING NORDJYLLAND
I Aalborg står brødrene Anders og Thomas Mortensen klar til at lave en fed omgang træning for jer på nogle gode ruter, hvor alle kan være med og tilpasse niveauet.

Praktisk:

● Hvor: Sporet ved Kongshøj i Aalborg. Mødestedet er ved sporets start/mål ved Vissevej. Tjek evt. “Singletracker”-appen, hvis du er i tvivl. Mødestedet vil være tydeligt afmærket med XTERRA flag.
● Hvornår: 18. februar kl. 10.00 – 12.00.

Tilmeld dig Facebook-eventet her. Det er som altid gratis at deltage.

XTERRA TRÆNING AARHUS
Shiva Leisner og Lars Johansen vil tage godt imod jer til XTERRA Træning i Aarhus. Begge har været til XTERRA World Championship på Maui i 2017, så de er begge top erfarne. Fra kl. 10-11 kører der basis MTB teknik, hvorefter der fra kl. 11-12 vil være trailløb på XTERRA Aarhus-løberuten.

Praktisk:

● Hvor: Moesgaard Strand, Aarhus. Strandskovvej, 8270 Højbjerg, Aarhus.
● Hvornår: 18. februar kl. 10.00 – 12.00.

Tilmeld dig Facebook-eventet her. Det er som altid gratis at deltage.

XTERRA TRÆNING BLÅVAND
Brian Kirchheiner står sammen med Henrik og Morten Gravesen klar til at give jer en fed omgang XTERRA Træning. Denne gang vil der være noget trailløb samt noget MTB træning, ca. halvt af hvert, lidt tilpasset efter, hvor glat det er.

Praktisk:

● Hvor: P-pladsen ved Blåbjerg-stenen i Blåbjerg Plantage.
● Hvornår: 17. februar kl. 10.00 – 13.00.

Tilmeld dig Facebook-eventet her. Det er som altid gratis at deltage.

XTERRA TRÆNING FYN & TREKANTSOMRÅDET
Anne-Mette Meinert Mortensen, Karsten Olsen og Dorthe Elisabeth Jensen  har forberedt et kanon program til jer, der skal træne med til XTERRA Træning i Fredericia søndag den 18. februar. Der tages først ud på MTB, hvor der startes med opvarmning på pumptrack bane og så trænes forskellige tekniske detaljer. Derefter er der en løbetur, hvor der vil være mere fokus på konditionsforbedrende træning. Efter de udendørs udfoldelser vil der være hygge med kaffe og kage indendørs. Her er der mulighed for en snak om de forestående XTERRA stævner og udveksling af erfaringer.
Der er mulighed for bad og omklædning på stedet.

Medbring: MTB, cykelhjelm, tøj og sko til MTB og løb. Lås til din cykel, så den er sikret, når der løbes. Fyldt drikkedunk og godt humør.
Evt. svømmetøj, svømmebriller og håndklæde. 

BONUS: Mulighed for svømmetræning kl. 9.00 – 10.00 inden ovenstående program.
Se mere i nyhedsopslaget i gruppen, hvor du også skriver i kommentarfeltet, hvis du ønsker at være med i svømmehallen.

Praktisk:

● Hvor: Vester Ringvej 100, 7000 Fredericia. Mødested indgang ved Monjasa Stadion.
● Hvornår: 18. februar kl. 10.00 – 13.00.

Tilmeld dig Facebook-eventet her. Det er som altid gratis at deltage.

XTERRA TRÆNING HOVEDSTADEN
Carol Rasmussen, Rune Rasmussen og Robert Kalas byder alle omkring Hovedstaden velkommen til XTERRA Træning i Hedeland. Her er det oplagt at komme, da en af afdelingerne i XTERRA Duathlon Serien – nemlig XTERRA Duathlon Hedeland – finder sted herude. Og så er det bare et fedt område at træne i generelt. Plus med kompetente trænere, så er det oplagt at lave træningen sammen med andre i høj kvalitet. Der trænes på dele af ruten fra XTERRA Duathlon Hedeland. Der lægges vægt på træning af skift, samt kørsel på snævre spor med sving. Husk løbesko. Hvis man ikke vil løbe, kan man cykle en ekstra runde.

Praktisk:

● Hvor: Hedelands Naturlegeplads. Vindingevej 201, 4000 Roskilde.
● Hvornår: 18. februar kl. 9.00 – 12.00.

Tilmeld dig Facebook-eventet her. Det er som altid gratis at deltage.

GOD TRÆNING OG HUSK AT BRUG #XTERRANORDIC
Vi vil super gerne se, hvordan træninger er og høre fra jer. Husk derfor at tag jeres billeder med #xterranordic, så kan det være, at det er dit billede vi reposter. God træning derude.

Og husk, at det bestemt ikke er slut med XTERRA Træning efter denne weekend. Der vil løbende gennem året være XTERRA Træning hele landet rundt, og de vil blive lagt på siden her, når detaljerne er kommet nærmere.

Visninger: 859