HEDELAND MTB TOURS KOMMER TIL XTERRA DUATHLON HEDELAND 2018

Som en ekstra service til jer deltagere ved XTERRA Duathlon Hedeland vil Hedeland MTB Tours være klar til at tage godt imod jer og jeres flotte MTB-cykler.

Book din MTB hos Hedeland MTB Tours
Der er også mulighed for at booke din MTB hos Hedeland MTB Tours. Mountainbike og udstyr vil være klar til udlevering søndag den 8. april august fra kl. 7.30 tæt ved startområdet, og returneres igen efter turen. Nemmere kan det ikke blive. Mountainbiken egner sig perfekt til hurtig kørsel i terrænet i Hedeland. Der kan bookes en Merida 2018 model Big.Nine-500, 29” Hardtail, 20 gear, inkl. hjelm og fyldt drikkedunk.

Book din MTB her.

Rep-stand vil være til rådighed
Udover at kunne leje MTB gennem Hedeland MTB Tours, så kommer de også med en mindre reparations-stand, hvor der hjælpes med små-reparationer på stedet. Der vil også være lidt slanger og grej til salg, hvis du mangler det sidste, samt nogle hjelme.

Hedeland MTB Tours vil være på stævnepladsen fra kl. 8.00 søndag.

HEDELAND MTB TOURS GLÆDER SIG TIL AT TAGE IMOD JER PÅ SØNDAG
Sammen med Hedeland MTB Tours glæder vi os til at byde jer velkommen, og sørge for en god dag i det smukke område, som Hedeland er.

Husk at følg med på Facebook her og på Facebook-eventet her, hvor vi vil holde jer opdateret om ting op til stævnet og under stævnet.

Visninger: 39