FANG FOTOGRAFEN TIL XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 2018

Om meget få dage – faktisk allerede på søndag – er det tid til årets næste fest. Det er nemlig tid til intet mindre end det fedeste offroad stævne tæt på København her i vinteren og foråret. Starten til XTERRA Duathlon Gribskov går på søndag den 11. marts kl. 10.00.

Der er noget for alle – både en Kort Duathlon og en Lang Duathlon. Nok om det – vi har brug for jeres hjælp!

FOTOGRAFEN KOMMER I WEEKENDEN OG HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

Vores fotograf, Christian Jørn, har pudset og poleret alt sit udstyr. For han skal helt sikkert ikke gå glip af weekendens fest. Han kommer til at tage video og billeder af jer deltagere til weekendens stævne – men han har brug for din hjælp. XTERRA er nemlig så mange forskellige ting.

Det er udfordrende.
Det er hårrejsende.
Det er grænseoverskridende for nogle.
Det er en leg for andre.
Det er tungen ud af munden og hårdt arbejde hele vejen.
Det er glædesbringende og bringer smilet frem.
Det er lig med mudder.
Det er en fed oplevelse med venner, familie og kollegaer.
Det er det, som alle “Rigtige Mænd” har gennemført.
Det er det fedeste i hele verden.

Men hvad er det for dig? Det vil vi rigtig gerne vide.

Hop ind på Facebook og skriv i kommentarfeltet, hvad du godt kan lide ved XTERRA, som vores fotograf skal fange. Det tager kun 2 sek. Og til gengæld lover vi, at du får noget spitzenklasse underholdning efter XTERRA Duathlon Gribskov. Der er selvfølgelig også en lille overraskelse som præmie til den bedste kommentar.

Det kan være hvad som helst. Synes du, at ruterne bare er det bedste, og vi skal have fokus på det? Er det den unikke stemning inden starten går? Eller har du selv eller kender en, der har en unik historie? Vi vil gerne fange det som du synes er interessant. Hjælp os med det. Klik her og skriv i kommentarfeltet.

VI SES PÅ SØNDAG DEN 11. MARTS TIL XTERRA DUATHLON GRIBSKOV – HUSK AT BRUG #XTERRANORDIC
Husk at følg med på Facebook her, hvor du kan holde dig opdateret om alt om XTERRA. Og følg også med på Instagram her, hvor der altid er en masse fede billeder til inspiration. Brug også meget gerne hashtagget #xterranordic på jeres egne billeder, så vi kan se jeres smil, og i kan dele jeres oplevelser med andre. Der er nu over 3.000 opslag med #xterranordic.

Live More – og god træning derude indtil vi ses!

Visninger: 61