XTERRA AARHUS

RUTER TIL TRIATHLON

HEAD SVØMMERUTE

Offroad er lig med Open Water, når vi taler om svømning. Ruten til XTERRA Aarhus finder du lige ved stævnepladsen. Starten går på selve Moesgaard Strand og herfra svømmer du 1 omgang af 375m, hvorefter der skal løbes få meter på strand inden du svømmer den sidste omgang, så du i alt kommer op på de 750m. Glæd dig til en svømning, som er på naturens betingelser. Det kan være roligt og blikstille, men det kan også være vildt. Som XTERRA deltager er du selvfølgelig klar på det hele!

Retningen og den præcise udformning af svømmeruten vil blive bestemt på dagen alt efter vind og vejr, så du som deltager får den bedste oplevelse.

Opdag ruten i det interaktive kort fra Google Maps nedenfor.

Distance: 750m
Omgange: 2 omgange

SPECIALIZED MTB RUTE

Marselisborg Skov og Fløjstrup Skov er elsket af mange i offroad-verdenen. Og af god grund! For her finder du nogle af de fedeste MTB-spor i Danmark. Det er et område, hvor der er noget for alle – både de erfarne og de knap så erfarne kan være med. Det har vi tænkt ind i ruten, som er en god blanding af singletrack, alsidigt terræn, og grusstier – alt sammen med et krydderi af en del højdemeter. Du vil blive udfordret på de 30 km i skovene lige uden for Aarhus.

Men vi lover dig, at de fleste kan være med. Og vi har som de eneste i triathlon-verdenen nemlig INGEN cutoff-tider, så du kan “nyde” ruten så meget du vil og tage det i dit helt eget tempo.

I 2019 arbejder vi på flere forbedringer på ruten, sådan at erfarne deltagere til XTERRA Aarhus også får nogle nye oplevelser. De præcise ændringer vil løbende blive offentliggjort frem mod stævnet, og den endelige rute sigter vi mod er klar 1 måned før stævnet.

Opdag Specialized MTB Ruten i det interaktive kort fra Google Maps nedenfor.

Distance: 30 km
Omgange: 1 omgang

SALOMON TRAILLØB RUTE

Den sidste del af Triathlon består af de fedeste 10 km trailløb, der findes ved Moesgaard Strand. Ruten er en god blanding af skov og strand, med både højdemeter, en udfordrende trappe, og singletrack. Du vil løbe 2 omgange på en runde af 5 km. Så efter 5 km, når du lige mangler et boost af energi, vil du komme forbi stævnepladsen med depot, hvor du kan blive ladet op og samtidig få en highfive af familie, venner og kollegaer, der hepper dig afsted på den sidste omgang inden du løber mod den velfortjente målstreg.

Opdag Salomon Trailløb Ruten ruten i det interaktive kort fra Google Maps nedenfor.

Distance: 10 km
Omgange: 2 omgange

FØLG OS OG BLIV KLAR TIL XTERRA AARHUS 2019

SPONSORS, SUPPLIERS AND PARTNERS