RUTER

Få her overblikket over de forskellige ruter. Under hver enkelt disciplin kan du se de ruter til netop din distance.

De kan både findes samlede i kort i Google Maps, som du kan bruge interaktivt på din mobil, computer eller tablet.
Eller de kan findes som GPS-filer, der kan downloades, og enten printes eller ligges på din mobil eller GPS-cykelcomputer, så du kan teste ruterne.

SVØMMERUTE

Offroad er lig med Open Water, når vi taler om svømning. Ruten til XTERRA Denmark Aarhus finder du lige ved stævnepladsen. Starten går på selve Moesgaard Strand og herfra svømmer man en omgang på 750m. Dem på Triathlon med 1500m svømning, de svømmer 2 omgange, hvor der er en Australien Exit på stranden mellem de to omgange, dvs. man løber kort oppe på stranden inden man hopper i vandet igen. Dem med 750m svømning svømmer 1 omgang.

På Sprint distancen svømmer man 1 omgang på 375m.

Glæd dig til en svømning, som er på naturens betingelser. Det kan være roligt og blikstille, men det kan også være vildt. Som XTERRA deltager er du selvfølgelig klar på det hele!

Retningen og den præcise udformning af svømmeruten vil blive bestemt på dagen alt efter vind og vejr, så du som deltager får den bedste oplevelse.

Opdag ruterne ved at klikke ind på de forskellige distancer.

Denmark Triathlon: 1500m / 2 omgange på 750m med Australian Exit (kort løb på stranden) efter 1 omgang
Triathlon: 750m / 1 omgang på 750m
Sprint: 375m / 1 omgang på 375m
Triathlon Stafet: 750m / 1 omgang på 750m

MTB RUTE

Marselisborg Skov og Fløjstrup Skov er elsket af mange i offroad-verdenen. Og af god grund! For her finder du nogle af de fedeste MTB-spor i Danmark. Det er et område, hvor der er noget for alle – både de erfarne og de knap så erfarne kan være med. Det har vi tænkt ind i ruten, som er en god blanding af singletrack, alsidigt terræn, og grusstier – alt sammen med et krydderi af en del højdemeter. Du vil blive udfordret i skovene lige uden for Aarhus.

Men vi lover dig, at de fleste kan være med. Og vi har som de eneste i triathlon-verdenen nemlig INGEN cutoff-tider, så du kan “nyde” ruten så meget du vil og tage det i dit helt eget tempo.

Opdag ruterne ved at klikke ind på de forskellige distancer.

Denmark Triathlon: 30 km / 1 omgang på 30 km
Triathlon: 30 km / 1 omgang på 30 km
Sprint: 17 km / 1 omgang på 17 km
Duathlon: 17 km / 1 omgang på 17 km
Triathlon Stafet: 30 km / 1 omgang på 30 km

TRAILLØB RUTE

Den sidste del består af det fedeste trailløb, der findes ved Moesgaard Strand. Ruten er en god blanding af skov og strand, med både højdemeter, en udfordrende trappe, og singletrack. En omgang består af 5 km. På Triathlon efter 5 km løb, når du lige mangler et boost af energi, vil du komme forbi stævnepladsen med depot, hvor du kan blive ladet op og samtidig få en highfive af familie, venner og kollegaer, der hepper dig afsted på den sidste omgang inden du løber mod den velfortjente målstreg.

Opdag ruterne ved at klikke ind på de forskellige distancer.

Denmark Triathlon: 10 km / 2 omgange på 5 km
Triathlon: 10 km / 2 omgange på 5 km
Sprint: 5 km / 1 omgang på 5 km
Duathlon: 5 km / 1 omgang på 5 km
Triathlon Stafet: 10 km / 2 omgange på 5 km

FØLG OS OG BLIV KLAR TIL XTERRA AARHUS 2019

SPONSORS, SUPPLIERS AND PARTNERS