BETINGELSER FOR KØB OG SALG AF STARTNUMRE

  • Det er muligt at ændre navn på et startnummer til XTERRA Nordic events. Servicen koster 95 kr (plus et mindre gebyr fra Sportstiming) og kan benyttes helt indtil 1 måned før stævnestart.

  • For at overdrage startnummeret til en anden følger du guiden beskrevet til højre på denne side.

  • Det er kun muligt at få tilbagebetalt betalingen for et startnummer ved fremvisning af lægeerklæring. Refundering kan ske indtil 1 måned før stævnestart og gøres via følgende link:

Det er ikke muligt at få overflyttet startnummer til året efter eller til et event senere på året. Undtagelsen er dog, hvis der samtidig fremsendes en lægeerklæring.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte info@xterranordic.com.

OVERDRAGE STARTNUMMER

Ønsker du at give dit startnummer videre til en anden, har du mulighed for selv at gøre dette igennem Sportstiming senest 1 måned før:

  1. Gå ind på www.sportstiming.dk
  2. Log ind med dine egne log ind oplysninger
  3. Tryk på ”Mine ordrer” i menu-bjælken
  4. Tryk på ”Se tilmeldte” ude i højre side
  5. Tryk på ”Skift ejer” ude i højre side
  6. Indtast oplysninger på den nye deltager under ”Modtager” og tryk på ”Overfør”

REFUNDERING AF HELE STARTNUMMERET

Ved fremsendelse af lægeerklæring på skade eller sygdom og kvittering på tilmeldingen fra Sportstiming, refunderes hele beløbet frem til én måned før stævnestart. Udfyld formularen til venstre og vedhæft lægeerklæring og kvittering som PDF.

Betingelser

Ved at tilmelde sig XTERRA NORDICs stævner, accepterer du, at al deltagelse sker på eget ansvar, ligesom du accepterer vores generelle regler, som du finder her

Ved tilmelding til et XTERRA stævne acceptere du at billeder og video taget af dig kan blive brugt kommercielt og offentligt.

Når du køber startnummer til XTERRA, så accepterer du samtidig at blive tilmeldt nyhedsbrevet, hvor du modtager race-briefing, startnummer, XTERRA-nyheder mm.

Så frem du ikke aflevere den udleverede tidstagningschip fra Sportstiming tilbage umiddelbart efter du er kommet i mål på stævnepladsen, bedes du returnere denne til Sportstiming på adressen: Skanderborgvej, 242, 8260 Viby (Husk at mærke kuverten ‘XTERRA’).

Returnere du ikke denne, vil du blive opkrævet kr. 100,-

XTERRA Nordic vil til hver en tid forsøge at tage beslutninger, der tilgodeser deltagernes sikkerhed. XTERRA kan desuden ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af befaling fra myndigheder eller force majeure såsom vejrforhold, der gør det umuligt at afholde XTERRA.