Betingelser

Ved tilmelding til et af XTERRA NORDICs events, accepterer du at al deltagelse sker på eget ansvar, ligesom du accepterer vores generelle regler, som du finder her.

Ved tilmelding til et XTERRA event accepterer du, at billeder og video taget af dig kan blive brugt kommercielt og offentligt.

Ved tilmelding til et XTERRA event giver du XTERRA Nordics mediecrew tilladelse til at overflyve dig med en drone under stævnets afvikling. Droneflyvning sker i henhold til Trafikstyrelsens regler.

Ved tilmelding til et XTERRA event, accepterer du at blive tilmeldt XTERRA Nordics nyhedsbrev, hvor du modtager deltagerinformation, startnummer, XTERRA-nyheder m.m.

Det er muligt at ændre navn på dit startnummer indtil 1 måned før stævnestart. Der vil blive pålagt et gebyr på kr. 95,- (plus gebyr fra Sportstiming).

For at overdrage et startnummer til en anden, skal du følge guiden beskrevet til højre på denne side.

Det er kun muligt at få refunderet prisen for sit startnummer ved fremvisning af gyldig lægeerklæring på skade eller sygdom og kvittering på tilmelding fra Sportstiming. Refundering kan ske indtil 1 måned før stævnestart og gøres her.

Hele beløbet refunderes frem til 2 måneder før stævnestart. Frem til 1 måned før stævnestart refunderes 50% af beløbet.

Så fremt du ikke aflevere den udleverede tidstagningschip fra Sportstiming tilbage umiddelbart efter du er kommet i mål på stævnepladsen, bedes du returnere denne til Sportstiming på adressen: Skanderborgvej, 242, 8260 Viby (Husk at mærke kuverten ‘XTERRA’).

Returnerer du ikke denne, vil du blive opkrævet kr. 100,-

XTERRA Nordic kan ikke stilles til ansvar for glemte sager til et event eller bagage opbevaret i bagage-området på stævnepladsen.

XTERRA Nordic forholder sig retten til at lave ændringer i starttider og programmet helt frem til stævnet. Samt at foretage ændringer på antal kilometer, distancerne og ruterne helt frem til stævnet.

Du skal som minimum være fyldt 18 år i det pågældende år, for at deltage i et XTERRA event. I særlige tilfælde kan der dog gives dispensation til yngre deltagere.

Aldersgrænsen for deltagelse i XTERRA Kids Duathlon er 6-14 år.

Ved personskade eller skade på eget udstyr er det den involverede persons egen forskring der dækker. XTERRA Nordic kan ikke holdes ansvarlig for lægelige udgifter eller personerstatning.

XTERRA Nordic vil til enhver tid forsøge at tage beslutninger, der tilgodeser deltagernes sikkerhed. XTERRA kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af anbefaling fra myndigheder eller force majeure som f.eks. vejrforhold, der gør det uforsvarligt at afholde XTERRA.

PERSONDATABEHANDLING OG PRIVATLIVSPOLITIK

Eventet ejes og organiseres af Running26 Events ApS, der er ansvarlig for databehandlingen af dine personoplysninger.

Running26 Events ApS
Jægersborg Allé 1D

2920 Charlottenlund
Adm. direktør og ansvarshavende:  Kristian Uhd Jepsen

CVR-nummer: 31606152

Ifm. din deltagelse i eventet tilmelder du dig og giver os dine personoplysninger i et sådanne omfang så vi kan afholde eventet for dig. Vi indsamler kun informationer der er nødvendige for at afholde eventet. Dine personoplysninger vil blive benyttet til at kommunikere med dig før, under og efter eventet omkring eventet og events af lignende karakter som Running26 afholder. Du har rettigheder i henhold til Running26’s Privatlivspolitik, der kan ses her.

OVERDRAGE STARTNUMMER

Ønsker du at give dit startnummer videre til en anden, har du mulighed for selv at gøre dette igennem Sportstiming senest 1 måned før:

  1. Gå ind på www.sportstiming.dk
  2. Log ind med dine egne log ind oplysninger
  3. Tryk på ”Mine ordrer” i menu-bjælken
  4. Tryk på ”Se tilmeldte” ude i højre side
  5. Tryk på ”Skift ejer” ude i højre side
  6. Indtast oplysninger på den nye deltager under ”Modtager” og tryk på ”Overfør”

REFUNDERING AF HELE STARTNUMMERET

Ved fremsendelse af lægeerklæring på skade eller sygdom og kvittering på tilmeldingen fra Sportstiming, refunderes hele beløbet frem til én måned før stævnestart. Udfyld formularen til venstre og vedhæft lægeerklæring og kvittering som PDF.